Thursday, December 22, 2011

alhamdulillah.....tercapai hasrat!

ASSALAMUALAIKUM....


syukur sgt2 arini tercapai hasrat ngidam nk mkn SUKUN GORENG!...tq to my hubby sb carik kan buah sukun...lpas kena psiko byk kali akhirnye  MYHUBBY bw balik buah sukun hehehe....katenyer dikerah nyer kwn2 suh carik dapat sebijik pon xpe....mmgbuah agak besar la yg dibw balik...saat ni dh selamat dh SUKUN GORENG ke dlm perut....ms mkn baby gerak2 mcm seronok jer dpt mkn erk huhuhu.....myhubby ckp lpas ni xde ngidam dh kan sb dh settle......heheh dgn spontan le sue menjawab....'selagik xberanak lagi tu la ade yg nk mkn kena carik! huhuhu'.....

sukun goreng!
mmg sedap nk2 my mom lak yg goreng huhuhu..bertambah la sedap kan ;)


oreo cheese cake....ni bli yg slice rase kureng skit sb  oreo die kureng hehehe tapi bis jugak ditelan ;)

6 comments:

IntaNBerliaN said...

seronoknya dpt mkn sukun.. yela, time prgnant ni lah hubby akn buat pe je utk kita.. hihi

zuwaidah said...

memang susah nak dpt sukun ni, kak zu yg tak mengidam pun suka dgn sukun goreng.

LYAfrina said...

sedapnyer...rasanya lbih kurang goreng ubi gak kan

Imaan09 said...

ohoo..besnyaa..dapat y di idam2kan..tumpang syukur!

izaFiza said...

bestnya.nyumnyum.

~Z.U.R.A~ said...

dapat gak kan makan sebellum bersalin...hehehe...