Tuesday, November 1, 2011

malam tadi punyer citer la................

salam....

bila dh hujung bulan dapat gajikan?? same la mcm sue...keje sendiri ade gaji ker???....sudah pasti! tu sistem sue guna utk berniaga xmik duit sesuka hati je nk blanje....bila dh cukup bulan baru ley amik baru ade feeling skit kan huhuhuhu.....malam tadi teman my hubby g gunting rambut kat kedai febret die la kat tanjung...hampir 1 jam gak la tunggu turn....akif lak mcm2 hal....dh buat pelaburan kedai deretan tu rm5...xpe janji duk diam....dh settle turn die lak tunggu sue hehehe bukan sesi balas dendam k.....1st isi perut yg dh duk menyanyi dari petang dgn lagu tema 'pizza hut'(nyanyi sendiri yer hehehe)....yessssssss kami ke sane.....sb dh lame nk tp xkesampaian...sape yg ajak die yg kena belanja...ley lak gtu....dakpe la setahun sekali hehehe.....
 *pizza hut @ giant KT*
  ni aje gambar yg ade...ni pon kes paksaan...myhubby ckp...'nk wat nape xtau'.....mcm xtau kan hehehe...abaikan jari yg kasar itu...akif mmg gtu yg dalam pinggan umi la die bekenaan sgt....my hubby mkn 2 slice selebihnye sape mkn??? ce teka hehehee...berbaloi2....biasala akif bila dh die kenyang akn ajak balik umi nk mkn dgn penuh perasaan jiwa tenang pon xbley huhuhu....alahai ank....lpas mkn  bli brg2 kat bwh lak....akif dh serah kat my hubby...sempat rembat brg2 yg dikendaki.....syukur alhamdulillah....semoga rezeki bulan ni penuh keberkatan.....rezeki bertambah2 bulan hadapan ;) amin....


6 comments:

fieda said...

yg selebihnya ummi dia la yg makan..hehehe...

fieda said...

nak way nape xtau...hahaha...mmg gitu la suami ni kalau tgk bini dok sibuk nak ambik gambor..sbb tu kak fieda pun susah nak ambik gambar kt luar2 ni..mesti kena tegur..sume mende nak di snap...

Amy Syaquena said...

comelnya dia bila dpat makanan ye..

IntaNBerliaN said...

hihii dulu hubby sy pun g2 gak kalu sy nk amik gmbo tp skrg dia lak tlg amik gmbo.. dh phm dah is3 dia n blog xdpt dipisahkan..hahahahaaaa

hakak CNN said...

makan pizza hut yang 7 chese tuh kerr..sedap takk?tak join sms contest diyer ker?maner tau kut2 rezkiii..hehehe

LYAfrina said...

plaburan utk anak tu slalu ada kalo kemana-mana..asya lak pntang nmpak bola2 y msuk duit 50sen.. klo spluh kali jumpa..spuluh kali la nk kena beli..sudhnya... bol2 y sedia ada tu..slalu simpan dlm h/bag.. bla dia nk..just buat konon.. bru ambik y bru.