Sunday, November 20, 2011

baru sedar!!!!!!

ASSALAMUALAIKUM....



BARU SEDAR KER???...tu la hakikat nyer....tadi siap iron dah baju kurung time raye aritu.....nk g perjumpaan yayasan pembangunan keluarga......tup..tup....xbley nk pkai dh sendat giler baju  2 pasang lak tu.....kalo nk tau sue mmg xbelila baju ms pregy kat akif dulu......sb masa 7 bulan tu boleh lagi pkai baju kurung  dan sue pakai je baju kakak bagi masa diepregy dulu...sb kakak dh xnk dh katenyer so baju2 die mmg dh jadi hak milik sue ;).... malang nyer baju tu semua sangat la senteng kalo nk g majlis ape2...nasib la ade satu baju penyelamat....pastu mak lak duk menyanyi2 lak lagu yg sue suka  baju ketat huhuhu...bukan ketat la mak kecik ajer kan ;)......jap lagi dah janji dgn my hubby nk g cari baju pregy ni esk kena attend  event by YPK lagi........

4 comments:

umialya said...

nak baju baru juga, hihihi

fieda said...

pregnant kali ni perut besar sikit kot..

NoRazUraShIma said...

bb nak pkai baju baru=)

IntaNBerliaN said...

samala.. dulu masa sy prgnant pun.. xbeli baju prgnant sbb saya blh pakai baju kurung sampai lah nak bersalin..