Saturday, January 5, 2013

weekend yang lepas....STEAMBOAT LAGIK!

ASSALAMUALAIKUM...

br dapat up-date...habuk penuh kan...hehehe...tuan pc busy xdan nk celah...nk cerite weekend yang lepas...sb weekend baru ni duk umah ajer....alhamdulillah anak-anak dah sehat....safiya pun dh sehat next week nk check telinga die nk tgk dh ok ke belum...next entry kisah telinga safiya yer...

untuk hiburkan hati yg gundah gulana kami bawa anak-anak pergi makan...'terapi diri' hihihi...mcm biasa sue follow ajer la....antara sebab nk kasi akif happy skit sebelum ke sekolah.... ber'STEAMBOAT ' lagi...akif paling syok....teampat biasa...yg dah femes skrg ni...kalo weekend full ajer...maklumlah kat KT ni xtau la kat mane nk cr yg best...tempat ni best sb persekitaran jugak...


ni kedai nye...kat PULAU DUYUNG...



 wajah baru baik demam  telinga masik xok! terapi utk safiya jugak ;)


main dulu sebelum masak-masak ;)



paling sibuk...


alhamdulillah...semoga bahagia kekal milik kami....

2 comments:

Myra Jay said...

InsyaAllah aminnn :D

mama ila said...

Ila pun dah pernah makan kat sini..memang murah..yg best..view dia cantekkkkk...hihi..bestkan kalau gi makan malam2.. aritu masa ila gi..petang pas keje..dah kat2 nak maghrib..sejuk jer angin.. n ada kapal yg besar2 park kat situ..hihi