Sunday, January 13, 2013

pregnant!

ASSALAMUALAIKUM....


subhanALLAH....seindah-indah ciptaan memang xmampu menolak kan....safiya baru je nak setahun tahun depan...jalan pun xlepas lesen L lagik....huhuhuhu....



jangan salah faham yer....setakat ni sue dah 3 kali mimpi yg sue pregnant lagik!...tiap kali terkejut dari mimpi siap berdebar debar lagik....macam lawak jer kan....tiap kali tu la my hubby akan ber'tazkirah' huhuhu...setakat ni memang xambil ape-ape perancang...memang berani maut...sebab ape...sue xberape yakin sb takut sgt SUSU akn kering...period yg x teratur...entahla....pil dh siap beli ...dah dapat jumpa doc bagi penerangan detail tapi tu la....sangat yakin dengan perancangan sendiri  setakat ni hihihihi...tiap kali jumpe nurse msa check-up safiya...mcam-macam la diorang cakap kan..lagik la....xpe la...nanti nak fikir-fikir lagik huhuhu....



7 comments:

NoEn said...

kalau pandai rancang in shaa Allah selamat ;D

IntaNBerliaN said...

saya rncang sendiri je... g checkup, dorg pun tanya gak pasal ni, tp setakat ni xambil lg la...

Nastyna said...

Insya Allah, tapi kalau dah rezeki tu, terima dengan besar hari la kan :D:D

nurbijen said...

tak salah kalau pandai rancang sendiri, akak pun mcm tu jugak... mmg tak berapa suka nak ambil pil, implan atau yg sewaktu dgnnya.... kalau dapat juga, tu rezeki namanya :)

Yaya Azura said...

saya pun merancang sendirir..tp sekarang tak merancang dah..hehe
3 kali mimpi? banyak fikir kut...

bunga_rose said...

sama la, rancang sendiri jugak, tapi camne tah, anak kedua tu terkantoi gak haahha... tapi rezeki dari Allah, kami terima dengar rasa bersyukur... ^_^.. anak 1st kita sebaya la..

Lily@MamaZaraZareef said...

samelah kite..planing sendiri2 je..stakat ni berjaya lg..^_^