Sunday, January 20, 2013

birthday siape????

ASSALAMUALAIKUM...

 sejak sekolah ni kan ade jew idea die ...dah berkali-kali mintak belikan KEK BITHDAY TO YOU ni....untuk reward dah tak nangis pergi sekolah.. myhubby belikan la...yg kecik ajew rm9 je pon....bila berhenti kat kedai kek ni boleh lak ty nak beli ape....sebab kebiasaan nyer kami beli kat SR...TAPI KALI NI KEDAI KEK SURIA...adew jugak SR tu kan hihihi...makna kek la kami malam tu....

 tengok muka abah yg dah ngatok layan tuan putera dan tuan puteri... makan sesungguh hati la kek tu...memang tak membazir....



p/s: akif dah xnangis bila nak pergi sekolah dan sue hantar terus balik...kalo kawan die xdatang lagik siap sungguh tunggu kejap bila dh nampak kawan die dan dan suh balik...sabo ajew lah...bagun pagi minum susu sikit ajew sb takut terkucil kat sekolah ;)...balik sekolah  minum susu sampai LEBAM!

4 comments:

umi alya said...

meh nak ucapkan jugak 'happy birthday ntuk akif..", rajin akif g sek ye

Nastyna said...

puas hati beli kalau makan bersungguh. Sedap tak kek happy besday to u tu? hhehehe comel la.

SumeSakan said...

Wah untung ahhh berkali sambut besday to u...tp x pe mkn bersungguh...berbaloi

LYAfrina said...

biasala..mula2 je..bila dia dh serasi ok la tu ;-)