Tuesday, January 3, 2012

MASTERCHEF...punyer pasal................

ASSALAMUALAIKUM....

gara- gara masterchef...akif mmg terpengaruh....die mmg peminat no.1 lah....kalo buka ade je program ni sorry to say mmg xleh tukar channel lain...tgk la jugak walo siaran ulangan.....siap ty lagik masak ape? kenape nangis? N........... kesan paling hebat menyibuk time sape2 la nk masak kat dapur.....nk TRY same la....sempat snap pic ms kat umah MIL....mmg MIL yg masak...sue duk seronok2 tgk tv ajer la sb MIL xsuke org tgk die masak huhuhu i like ;)....aishhhhhhhhh bukan menantu xley harap tau...heheheh...akif mcm biasa punggah barang2 yg die suka wat masuk rumah.....kali nk tau masak ape????

*akif kate ' masok bege'*


 * dah tensen kot* hehehe

mmg mcm ni kalo time nk masak kat umah mil....MIL akn terkejut la bila masuk umah die mcm tokang pecah dek cucu sulong die buat keje.....xsempat nk ngutip MIL dh kutip barang2 n segala harta karun yg akif amik tu huhuhu....

5 comments:

KSWSK said...

siap duduk atas meja tu...hehehe

fieda said...

hahahaha..mmg btul2 penangan masterchef ni..

fieda said...

anak2 kak fieda pun kelakor gak..pantang nmpk kita memasak dorang pun dtg la jenguk pahtu komen konon mcm chef2 yg tgk komen peserta..adohai...mcm2..

IntaNBerliaN said...

hhahhaa... auntie nak beger spesel 1 akif... hihii

wan nurul hezrina said...

wahh tak lamalagi masterchef dah nak abess..nampaknya akiflah jadi pengganti.huhu..