Monday, January 2, 2012

blurrrrrrrr!

ASSALAMUALAIKUM.........

selamat tahun baru....1st entry yg tajuk ntah ape2.....sekarang dah 33weeks masih blurrrr lagik persiapan utk baby walo ade ms 1 bulan  lbh lagik tapi tu la mcm nk xnk jer...pagi td baru duk tilik2 baju2 akif dulu yg sgt byk n masih boleh di pakai lagi.....wajib jimat cermat kan bila ahli bertambah ni......erm....kire2 boleh la nk tambah skit2 ajer lagik.....ni mb kes over due ms nk bersalin kan kat akif dulu tu yg malas jek nk buat persiapan heheh kecian baby huhuhu......asyik bertangguh aje bila nk cari barang ni la jadik nyer......akif lak akhir2 ni perangai baru bertambah2....mcm tau je adik dh dekat nk deliver....mintak2 dipermudahkan kali ini.....amin....


*sekadar hiasan....*


*suka sgt pakai tudung umi....katenye xbaik napok rambut* ;)

2 comments:

IntaNBerliaN said...

haa betoi tu... jimat cermat... sy pun terpikir kalu ada ank kecik lg nanti... baju lama alisha tu blh je guna balik.. hihi

wan nurul hezrina said...

sib anak num2 sofia pompuan gak.bleh kongsi baju2..tapi sofia kena beli gak sbb cepat sangat besar berbanding merah=)cumil pakai tudung=)