Thursday, January 26, 2012

ke pak MYDIN MALL kerana MINYAK!

ASSALAMUALAIKUM...

hari ni kononnya last nk shopping barang2 keperluan utk bersalin n berpantang...tapi idak jugak!...hari pergi bandar dgn mydad sb nk g bank susah nk parking dgn akif lagik kan yg xberape nk sehat,so mydad tunggu dlm kereta la dgn akif...kat bandar ni kalo silap park nt ade je dpt SURAT PINK!....lpas settle kat situ hantar mybak kat kedai gunting...sue n akif terus ke MYDIN MALL...kalo ikotkan hati mmg xmo pergi tp arap kan pg2 mcm ni aman skit kat kedai pak mydin ni kan...nasib la akif goodboy ajer!.....plan nk beli..
  1. stoking
  2. syampoo
  3. sabun herba
  4. minyak tapil utk barut
  5. pencuci muka
  6. tisu kotak
  7. pads
  8. lain2....
tapi bila nk mik troli akif nampak lak kereta mainan tu adoi la nasib la xmelarat nangis nyer.....umpan nyer beli SUNGLASS heheeh rm3.90 saje.....nasib makan dipujuk........hanya kerna MINYAK TAPIL ni sue ke pak MYDINMALL....sb kat GIANT xjumpa.....skali beli setengah dozen jimat!nk suh hubby belikan takut xjumpa jek carik kan.....tapi ade gak terMISSSSSSSSS barang...STOKING& SYAMPOOOO adoila.....

minyak yg akan dipakai nt......

**Minyak Tapil Cap Wanita adalah sejenis minyak urut berbentuk cecair yang berwarna hijau tua, panas, berangin dan berbau aromatic. Satu-satunya ramuan pengubatan purba yang terkenal dan menjadi kegemaran kaum wanita dan lelaki.
Minyak urut ini boleh melegakan sakit sendi dan otot-otot, sakit belakang, sakit pinggang, lenguh-lenguh, kebas-kebas dan kembung atau senak perut. Minyak ini juga sangat mujarab dan terkenal semenjak dahulu bagi wanita semasa dalam pantang, perut yang kendur dan lembek boleh menjadi kemas dan padat. Gunakanlah semasa dalam pantang hingga 40 hari. Urat-urat yang timbul dikaki akan hilang jika diamalkan selalu.**


sabun ni berterusan.....




6 comments:

Amy Syaquena said...

amy nak cari la minyak angin tue kat sini...

Imaan09 said...

eh??best eh minyak tu.. adoii..
mode: xleh dengar menda besh..hahaha

IntaNBerliaN said...

xpnh pulak sy tgk or gna minyak tapil ni..

Mama Ema said...

salam kenalan

mesti cari juga minyak ni.

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kena cari dh sket2 keperluan tu..
lely suke minyak angin hok panas sket tu..
tp masa deliver ke alya dlu, x ngurut psl c-zer..

fieda said...

pertama kali tgk minyak ni..