Wednesday, June 27, 2012

kami membesar bersama-sama!

ASSLAMUALAIKUM...

hari ini pergi timbang safiya yg dh genap 4 bulan.....mcm biasa ummi pon sibuk naik penimbang gak la...nurse pon dah tau myhabit ni...blum timbang ank mest mak nyibuk dulu hehehe...alhamdulillah berat xnaik n xturun...berat sblum pregy dh dapat balik heheheh...maintain...tapi....yg kat pipi kat perut bila nk surut skit pon xtau la kan ;)..
tapi

nurse cakap safiya 'kenapa xminum susu banyak2'....berat naik 400g sahaja...sepatutnyer dh 500g+++...mane xnyer...minum sikit sibuk nk main pantang dgar suara sape2 terus  stop nk2 kalo dengar suara akif n tokki....bila malam je la kot minum lbh skit tu pon...malam2 kena kejut kan bg susu..minum sambil mai mai la cik bam bam ni...sb dh bengkak samapi basah baju wajib sua kan ....
 ni la hasilnya...
ummi =55kg...abah cakap umi gemok huhuhu...xtahan la nk diet..huhuhuu
safiya =6.1kg...berat tetap terasa bila dukung

*pipi kami sama kan hehehe*


saya dah pandai meniarap....


4 comments:

fieda said...

kak fieda pun lama tak jenguk sini sbb sue dh jarang updated blog..huhu

sekejap jer rasanya dh besor baby ni..

IntaNBerliaN said...

dah 4 bulan yer.. skjap je rasa... :-)

comel je safiya ni :-)

nn lylyn said...

bambamnye pipi safiya..cute sgt =)
salam pkenalan kak

Imaan09 said...

saya 60kg tu kira border abes laa tu..huhu