Monday, February 6, 2012

bila dh nk jadik ABANG KAN.................

ASSALAMUALAIKUM....


detik menghitunG hari dgn abang akif.....akif pon ari2 duk ty 'BABY BABY BUAT APE' sambl kiss kat perut ni....tapi abang akif ni dh tunjuk perangai bila baby belum keluor lagi...risau ummi kot2 la berterusan......manja yg terlebih.....xleh terlepas pandang...xbleh tgk umi baring ade je  demand nk susu nk buku nk pistol mcm2 ade je brg di carik yg xjumpa pastu menangis!..nak peluk nk baring atas riba...

YANG BEST!
bila mood die ok...main sayang2 peluk la kiss la....ucapan 'SAYANG UMMI SAYANG BABY' xlekang.....SUBHANALLAH...indah kuniaan  ALLAH SWT....usia akif yg hampir 3tahun tapi bila diajak sembang mmg seronok mau tergolek gelak sorg2...jawap mcm org besar...bila kite silap ditegurnyer...ayat xlainmcm kite tegur die....sb tu la kena hati2 kan bila bercakap dgn ank2 yg sedang membesar ni......kami panggil akif DJ RADIO RASMI...mane xnyer...kalo xtido ade jer celotehnyer....ade aje soalan......time mood ELOK...boleh lak buat sportcheck barang2 dalam kedai ni siap report ape yg ade n xde...ringan la keje2 ummi nt yer akif hehehe.....

X TERUCAP DENGAN KATA-KATA ATAS KURNIAAN ILAHI.....


4 comments:

Imaan09 said...

alahai abang long..alhamdulillah..mmg menghiburkan klu ada RADIO RASMI..hehe..
p/s - sis, masih tercari2 minyak tapil kt cni.. huhuuu

Imaan09 said...

berdebarnya..sis nnt dah bersalin jgn lupa kabor kt blog ye..

mira maisara said...

alhamdulillah.. mogaa selamat bersalin ya :D

jgn lupa makan vit b complex ngn folic acid tu :D

fieda said...

nak jdi bang long doh dia..