Friday, September 30, 2011

abis sudaaaaaaaaaaaaaa....akif mmg hero umi la.....

salam....

ptg ni hero buat rekod lagi la.....abis sudaaaaaaaaa......umi baru je nk melawa skit......mau nangis la umi akif syg oi.....ape yg bis erk....mane xnye...pelembab+deodaran+krim...dijadikan wax tayar beskal die...hadoila...wax tayar SAFI RANIA GOLD tuuuuuuuuuu...kalo tayar kete abah....akif ooo akif...umi duk syok ngadap pc ingat kan akif syok duk tgk BB TV tu....rupanye lain lak jadiknyer....wangi satu umah.......ni kena tuntut ganti rugi dgn abah sb terpengaruh dgn abah dukmake-over kat kereta.......xdenye gambar ok....sgt la bad mood sb baru bli huhuhu...sygla kamooooo....bl di ty sape suh akif buat ni.....xtau la jawapan nyer.....siap tunjuk lagi kat mane mik n ape die buat.....yg best lipstik umi dh jd crayon! ok....ni la kalo ank laki2 kan kalo gurl lak xtau la umi.......mane lagi la umi nk simpan ...dh sorok dlm laci pon jupe lg.......

muka org yg bersalah mesti la senyum sokmo....hehehe
cayang la abang akif ni!

2 comments:

umialya said...

si Alya pulak, jika dapat deodoran tu, dia siap angkat tangan, alaaaa.. sapu2 tang situ..

Gincu lak, siap nganga mulut luas2 lagi.. minta tolong pakaikan..

alahai, anak!!!!!!!!!!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hahaha.. aduhhh,
bleh thn gak hero sue ni..
tu ler, sy kalo brg mekap letak tinggi²..
kdg2 tu sembunyi sapa satu ketika x igt mane letak..
nk2 baby oil, blk kije rase licin semcm je kaki, rupenyer bdk bertuah tu curah atas lantai.. haiiiiiisssh.. ;-P