Sunday, June 19, 2011

umi pregnant akif alohan???? boley ke gtu....

lpas maghrib kelmarin myhubby  call gtau yg akif terkna allergic.......dlm hati tuhan jer yg tau...ms tu sue kat umh mak lg...sb janji nk blik pas mahgrib..(marin akif duk umh mymil)...menurut pe yg myhubby  ckp akif gatal2 n bengkak abis kat badan n muka......lg la xsnang duduk....lpas jer solat myhubby trus bw akif g klinik......sb kesian sgt kat akif myhubby decide doc cucuk ajer ubt tu....kalo mkn kan susah lak.....terkejut ak bl blik myhubby ckp akif kna cucuk sb kecik lg kan riso gak la......kesan dr ubt tu tido ajew la.......tp ank umi ni mmg goodboy la...xnangis n  ngamuk2 pon walo gatal n sakit tahap tu..bl dh otw blik umh MIL...terpikir gak la akif ni kena alahan umi pregnant ker...my hubby ckp mcm xlogik jew la.....yela kalo ikotkan sejarah hehehe ms pregnant kan akif....mcm tu la my hubby....teruk sgt2 allergic nyer sampai doc ckp xtau dh nk bg ubt ape...last ubt doc cucuk yg tahan sakit utk kna sengat tebuan....yg pasti sue relax jer dr tu semua hehehe.....riso la kalo btol2 akif yg kena tempias cam gni.......kecian kecik lg dh rasai mnde2 gtu.....t

1 comment:

Wan Nadzirah W Pauzi said...

ni mesti dapat adik perempuan ni.. baby dlm perut lagi dh kasi can kat abg akif untuk jage dia.. hehehe..

just joking.. =P