Thursday, October 11, 2012

tahniah akif!....

ASSALAMUALAIKUM..

TAHNIAH SUPERHERO UMI N ABAH!....sb ape yer....akif dh pun free diapers...walopun hanya siang hari stakat hari ini....hampir seminggu jugak la train die.....walo ade yg kate dh agak lambat sy latih die tp xpe...skrg dh pandai ;)...umi dan abah dh pon bg reward....'ultraman hero'....xpe la kasik mainan yg die suka....yg syok sekarang bila time nk kencing dan berak dgn nada rilek jer gtau...tp umi lak yg kelam kabut takut tercicir...bleh plak akif cakap 'tunggu lu umi nk buka suo (seluar)  ;)'... yg paling happy abah la kan sb ape??? jimat duit part pampes huhuhu... mula-mula takut jugak tp sy set dalam minda akif  SB NK G SEKOLAH DAN SOLAT KAT MASJID XBLEH PAKAI PAMPES... dalam seminggu tu byk kali jugak la terkucil... sekarang malam pon sue bg pakai pampes dh lewat....die tido lame dh br pakai...rs mcm xsampai hati lak nk kejut kan die sb siang dah satu hari xtido....


 ** pics candid...sgt susah nk mik gambar akif...kecuali dgn dslr abah***

4 comments:

kak tini (umialya) said...

bagusnya akif

IntaNBerliaN said...

alhamdulillah,... dah jimat duit abah yer.. hihii.. baguslah.. alisha setakat ni sy br ajar siang gak.. mlm xtau bila nak ajar... ni plak sy tgh tunggu hari bersalin je, nanti berpantang dkt umah parent, dah sah2 kene pakai pampers... takut time pantang xlarat nak gerak byk2...

IntaNBerliaN said...

doone milo n milkdeals

Masya said...

alhamdulillah oklah tu.. mula² siang, nanti lame² malam pulak.. nanti lama² pergi berjalan pun tak payah pakai pampers...