Saturday, July 9, 2011

SUBHANALLAH..................kuatkan semangat diri ini.....

SALAM...KEMBALI BERSIARAN....hehehehe sudah lame x update blog...sgt2 busy +++ penat sgt2....
.mcm cerita dh terjadi kan sempat jugak bw kat blog kwn td majoriti best bc yg hepi2 jer ......


knape busy n penat???? selasa lepas mybak oprate tukar manik mate...nasib baik la mylovely ABG MAN(abg sue yg 1st)  sudi korbankan kerja utk balik bw mybak disebabkan ms tu sue sgt2 xlarat sb demam+selsema disebabkan mybak kecian kan sue mtk tlg la kat mybig bro blik...ingt kan balik sorg satu family balik......tq jugak la kat kakak ipar yg sanggup bercuti sambil kerja kat umh kg ni....nsb baik ade streamyx yg laju ni kan hehehe....
akif pon seronok la sepupu sepapat die balik ramai rumah mmg meriah mkn xhenti2 la.....sue dr yg xlarat tetb jd segar skit...tp bl dh semua balik kembali xlarat aura happening tu kot yg best n buat rs segar..........

sekarang byk tanggungjawab dibahu sue....mybak dh xley buat keje berat2 lg so xkan nk lepas  kat hubbykan die pon penat bekerja........mak pon dh xsehat sgt....kena jg byk hati perasaan orang yg sue sayang kena korban  rase penat letih pada diri ni......kena adil pada suami dan mak  n bak......bersyukur sgt stakat ni myhubby cukup2 memahami situasi ini.......penat mcmane skali pon tetap rase berpuas hati kerna berpeluang jaga mak n bak yg dh byk berkorban utk diri ini........doakan ye kwn2 semoga sue tabah lalui semua ni.............


2 comments:

umialya said...

tabahkan hati hadapi dugaan

Aimmie Qistina said...

salam ziarah..