Sunday, April 17, 2011

rumahku syurgaku!

 seronokkan kalo ade umh sdri.....pasti suatu hari nt akn dpt.....(berangan lg)hehehehe...
seronok tgk kwn2 dh berdikari lpas kawen....opssss jgn salah paham k....kami bukan xnk duk asing dr parents...tp khidmat kami masih diperlukan di rumah mereka.....abh akif slalu ckp...yg umi ni kuat berangan hahaha...bkn ape pkir ms dpan ++ dgn koleksi sdri...mesti best kan ;)....lbh selesa la kalo kat umh my mom xla my hubby segan  nk tergolek ke ape kan same la dgn umi kalo kat umh mil tu segan la jugak....sejak2 ade akif ni kurang skit segan tu....tp malu tetap ade! hehehehe


*yg camni pon dh ok!*
*patern ala rumah mesra rakyat + kereta idaman *
*gmbr krdt to en.goole*

jom klik!

1 comment:

umialya said...

Akak setuju n kalu ader rezeki & peluang, dptkn umah sndiri.

Tak semestinya rumah tu besar2, ikut kemampuan kita..

Apa yg pntg bila dok sndiri, kita yg handle dari A-Z segala macam masalah, ia mampu mendewasakan kita.